Det skulle bli minisemlor...

men med Manitoba Cream från Fenix blir det inga mini-minsann...


Och dom blev inte lika goa som det förra reseptet heller...
brrr,,, det tar nog några försök för att få dom perfekta!


Mjölet är ju en nyhet! Närmast ett riktigt bagerimjöl, måste testa det lite...
Men verkar ju jäsa galet!

Elin och Johan, när kommer ni och äter semlor?

Kommentarer
Postat av: Elin

Och ingen jävla semla fick man idag....

2011-03-08 @ 21:41:48
Postat av: Sandra

Semlor ska jäsa till de dubbla, då tycker jag det blir som godast :) Det får man tänka på om man vill ha minisemlor ;D

kram till dig och sofia

2011-03-09 @ 14:48:14
URL: http://svenssonsconfessions.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0