Laxxit
Lax är så fint!
Förra året på morsdag tillagade jag och alla mina systrar en oförglömlig lax.
Laxfilén marinerades i färska örter, citronsaft och persillja.
Om jag ska sätta en rätt främst, så blir det den, i det sällskapet.
Det receptet måste jag leta upp!
Hoppas inte det är farligt att äta för mycket lax!?!
Lax för en
150 g laxfilé (eller en tinad filé från frysboxen)
5 msk philadelphiaost
3 msk creme fraich
smaksättning
salt och peppar
Smaksättning kan tex vara:
5 hackade soltorkade tomater
5 msk pesto
rikligt med hackade färska örter
Blanda ihop röran och bre på fisken.
Tillaga i 15 minuter i 200 °C.
Gott att äta till är pressad potatis.
Förra året på morsdag tillagade jag och alla mina systrar en oförglömlig lax.
Laxfilén marinerades i färska örter, citronsaft och persillja.
Om jag ska sätta en rätt främst, så blir det den, i det sällskapet.
Det receptet måste jag leta upp!
Hoppas inte det är farligt att äta för mycket lax!?!
Lax för en
150 g laxfilé (eller en tinad filé från frysboxen)
5 msk philadelphiaost
3 msk creme fraich
smaksättning
salt och peppar
Smaksättning kan tex vara:
5 hackade soltorkade tomater
5 msk pesto
rikligt med hackade färska örter
Blanda ihop röran och bre på fisken.
Tillaga i 15 minuter i 200 °C.
Gott att äta till är pressad potatis.
Kommentarer
Postat av: Elin
Jag kommer inte ihåg....
men det är ju inget ovanligt!
Trackback