ome*LÄTT*
Enkelt som en omelätt skulle det heta!
En omelätt är perfekt om gårdagens middagsrester består av kött.
Lollo lärde mej knepet med att ta upp den hel ur pannan.
Det är lite trixit ändå men om man får till det så blir det ursnyggt också! :)
-Snart är det mat!
Omelätt till tre
smör
1 gul lök
1 vitlök
200 g tillagat kött (jag hade älg)
½ zuccini i tärningar
3 ägg
ca 1½ dl mjölk
hackad persillja
1 dl ost
salt och peppar
paprikapulver
Servera till:
ruccola
soltorkade tomater
balsamvinäger
Bryn grönsakerna och köttet i smör.
Ta ur dom ur pannan.
Vispa ihop ägg, mjölk, persillja, salt och peppar.
Ha plattan på medelvärme.
Häll smeten i pannan och låt bottnet stelna lite.
Häll över grönsakerna och till sist osten.
Strö över lite paprika pulver.
När osten smält och omelätten stelnat så är den klar.
Lyft upp omelätten hel eller halv och servera med salladen.
Kommentarer
Trackback