Fylld kycklingfilé med getost och dadlar

Dessa fina fyllda filér är bra goda!
Inspirationen kommer från min syster Elin.

Det här är mitt bidrag till månadens matutmaning på Kalasgott.
Allt om tävlingen hittar du här!









Kyckling á la Elin
4-6 port

4 kycklingfiléer
8 skivor bacon
100 g chevréost
2 dl kesella
20 st färska dadlar
2 kvistar rosmarin

Sätt på ugnen på 250 °C.
Smula sönder osten.
Ta ur kärnorna och strimla dadlarna.
Rör ihop osten, dadlarna, kesellan och rosmarinen.
Dela varje kycklingfilé tvärs så det blir två tunnare filébitar av varje.
Lägg en rejäl klick röra i varje filé och linda in filén i en skiva bacon.
Lägg filéerna i en ugnsfast form och stek i ugnen ca 30 minuter.
Servera gärna med ungsrostade rotfrukter och solrosskott.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha á la Elin... det va kul! jag skulle aldrig kunna göra sådana goda kycklingfiléer!!!

2011-03-28 @ 08:38:49
Postat av: Elin

Hur går det med uppdateringen egentligen??

2011-03-29 @ 20:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0