Många små fester




Vänner, tapas och vin har blivit en favorit.

Längst upp har vi pepparkaksstekt franska med blåmögelost.
Nästa är baconinlindande dadlar med chevré fyllning, kvällens bästa!
Nedest, enkelt men gott med mozzarella och soltorkade tomater.





Elins grymma dadlar.

  • färska dadlar
  • bacon
  • chevré ost
  • kesella kvarg

Snitt upp och kärna ur dadlarna.
Blanda chevré med lite kesella.
Fyll och linda om baconen.
Ska stå ugn ca 30 min i ca 200 °C.


Kommentarer
Postat av: E



Kul att jag som inte ens gillar tapas fixade värsta fina rätten!!! ; ).... men vad gör man inte för fridens skull.

2011-01-26 @ 16:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0